top of page
Ieškoti

Dailės mokytojų asociacija kartu su Lietuvos Dailininkų sąjunga organizavo tarptautinį mokinių meninės kūrybos darbų konkursą ,,Kalėdinis atvirukas“



Agata Smilgevičė 7 m. Dizaino studija KUKUTIS

Dailės mokytojų asociacija  jau šeštą kartą, šį sykį kartu su Lietuvos Dailininkų sąjunga organizavo tarptautinį mokinių meninės kūrybos darbų konkursą ,,Kalėdinis atvirukas“. Šiais metais konkurse dalyvavo ir savo darbus vertinimo komisijai pateikė 1281 mokiniai. Džiugina darbų meniškumas visuose ketveriuose (3–6 metų, 7–10 metų, 11–14 metų ir 15–18 metų) mokinių amžiaus grupėse ir pristatytų darbų įvairovė iš 187 ugdymo įstaigų.


Elinga Bruzgaitė, 14 m., Rudaminos meno mokykla

Konkurso rengėjai nuoširdžiai dėkoja visiems savo kūrinius komisijos vertinimui pateikusiems mokiniams ir 195 juos paruošusiems mokytojams iš įvairių dailės studijų, vaikų ir jaunimo klubų, lopšelių-darželių grupių, pradinių mokyklų, mokyklų-daugiafunkcinių centrų, gimnazijų, progimnazijų, menų gimnazijų, švietimo ir sporto paslaugų centro, taikomosios dailės mokyklos, vaikų ir jaunimo laisvalaikio centrų, menų mokyklų ir menų gimnazijų. 


Elzė Kairytė, 8 m. Vilniaus Abraomo Kulviečio klasikinė gimnazija

Rimantas Kisielius, Vilniaus Karoliniškių gimnazijos daiės mokytojas-metodininkas, Dailės mokytojų asociacijos vadovas

bottom of page