top of page
Ieškoti

Kristinos Čivilytės paroda MIŠKAS



Nuo 2024 m. gegužės 6 d. Kauno Pažaislyje „Monte Pacis“ (T.Masiulio 31, Kaunas) eksponuojama menininkės Kristinos Čivilytės paroda MIŠKAS.


Miškas – mano namai. Vasara ir pavasaris – mano džiaugsmas.


Miškas – tai prieglobstis pavargusiam nuo triukšmo žmogui. Gamta atgaivina ir įkvepia. Parodoje pristatoma paveikslų kolekcija, specialia technologija, naudojant vašką ant drobės, natūralias medžiagas. Svarbūs ritmai, dinamika, atsikartojimai, ciklai, nuolatinis judėjimas. Meno keliu susieju praeitį ir dabartį, šaknis ir civilizaciją, saulę ir muziką, medžių ritmus ir žmonių visuomenės gyvenimą. Žmogus yra tik biocentrinės sistemos dalis, bet ne valdovas. Gyvybės ratas, ritmai, išnyrantys iš tamsos į šviesą.


***

Kristina Čivilytė (g. 1977, Kaunas) – tapytoja. 2021 m. įgijo tapybos magistro laipsnį Vilniaus dailės akademijoje. Nuo 2013 m. dalyvauja parodinėje veikloje, meno pleneruose, surengė virš 26 personalinių parodų ir dalyvavo virš 35 jungtinių parodų. 2018 m. lapkritį dalyvavo tarptautiniame menininkų simpoziume Pilanyje, Indijoje, 2019 m.- jungtinėje parodoje Atėnuose, Graikijoje, 2022 m. rugsėjį - tarptautinėje akvarelės bienalėje „Baltijos tiltai“. Nuo 2021 m. LDS tapybos sekcijos narė.


Patikusius paveikslus galima įsigyti.

+37068223472    

bottom of page