top of page
Ieškoti

LDS pirmininkė prof. Eglė Ganda Bogdanienė perrinkta antrai kadencijai


Gerbiami bendruomenės nariai,


informuojame, kad per metinę ataskaitinę rinkiminę konferenciją, kuri įvyko balandžio 26 d. MKČ menų gimnazijos šokio teatro salėje Vilniuje, esančioje T. Kosciuškos g. 11, Lietuvos dailininkų sąjungos pirmininkė prof. Eglė Ganda Bogdanienė buvo perrinkta antrai kadencijai. Renginio metu buvo įvertinti pirmininkės per pirmąją kadenciją pasiekti rezultatai ir nubrėžti tolesni veiklos prioritetai.


Eglė Ganda Bogdanienė konferencijoje pristatė savo veiklos ataskaitą, akcentuodama svarbiausias įgyvendintas iniciatyvas: teisinius laimėjimus, įstatymų pataisas, tarptautinius ir regioninius projektus. Taip pat buvo pabrėžti strateginiai organizacijos struktūros pokyčiai, kurie padėjo stiprinti LDS pozicijas kultūros politikos srityje.


Atsižvelgdama į gautą palaikymą, pirmininkė įsipareigojo toliau dirbti organizacijos narių naudai, skatinti profesionalų dailės renginių organizavimą tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, ir stiprinti LDS vaidmenį formuojant nacionalinę kultūros politiką. Antra kadencija bus orientuota į profesinių teisių gynimą, dailininkų socialinės padėties gerinimą ir tarptautinio bendradarbiavimo plėtrą.


Dėkojame už palaikymą ir tęsiam bendradarbiavimą siekiant bendrų tikslų!


LDS informacija

bottom of page