top of page
Ieškoti

Homo Ludens 3D galerijoje S_IN




LDS galerijoje S_IN, Aušros al. 41, Šiauliai, 2023 m. gruodžio 15 d. 17 val. atidaroma grupinė vizualiojo meno paroda HOMO LUDENS 3D. Paroda veiks iki 2024 m. sausio 13 d. Maloniai kviečiame į atidarymą!


Savyje visi esame išsaugoję dalį vaikystės. Pirštų galiukuose dar yra žaidimų smėlio dėžėse pėdsakų. Gyvename žvelgdami į skaitmenimis bujojantį virtualų pasaulį ir ieškome kažkokių juslėmis apčiuopamų ir papildančių suvokimus sensoriškų savybių turinčių objektų.

 

Šioje HOMO LUDENS 3D ekspozicijoje pateikiami autorių eksperimentiniai atradimai išbandant retesnes medžiagas, užauginant ir apgyvendinant plastinius trijų dimensijų naujadarus. Kaulas, medis, metalas, stiklas, tekstilė, ready-made žaidimų rezultatuose meno rankomis užfiksuoja laiko akimirkas bei jo tėkmę.

 

Plečiant meno sklaidą regione, skatinant kūrybinę drąsą į projektą pakviesti ir įtraukti patys įvairiausi unikalių vizualinių gebėjimų turintys menininkai. Kai kurie parodos „žaidėjai“ yra priimti į kūrybines sąjungas t.y. Lietuvos architektų, dailininkų ar autodailininkų sąjungas, kitiems tai pirmas kartas pristatyti save antroje Šiaulių krašto menininkų parodoje/peržiūroje.

 

Ši jungtinė paroda yra savotiška alternatyva Kalėdinių miniatiūrų bumui užpildžiusiam šalies meno galerijas, kultūros centrus ir kt. įstaigas.

 

Galerijos S_IN info

Kommentarer


bottom of page